Zdenac Forum
Latest topics
Like/Tweet/+1
Ukupno je: 106 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 106 gostiju. :: 1 Bot/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 506, dana ned stu 12, 2017 9:27 pm.
Statistics
Registriranih korisnika/ca: 107.Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: nb4001.
Ukupno postova: 436. in 326 subjects
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Zdenac on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Zdenac Forum - Veliki & Mali Zdenci on your social bookmarking website
Vivax Imago DVB-T 410 mpeg2 / mpeg4 DVB-T prijemnik s hdmi/usb utorom
Stranica 1 / 1.
Nabavio sam Vivax DVB-T 410 mpeg2 / mpeg4 digitalni zemaljski prijemnik s usb i hdmi utorom,,
Meni je prije svega bio zanimljiv zbog hdmi izlalza, no ima i usb utor, tuner za mpeg2 i mpeg4 signale
-probao sam spojiti hdmi izlaz na običan lcd monitor, koji podržava full HD 1920x1080i, no to nije radilo ,
-napominjem da monitor ima i digitalni i analogni ulaz, i naravno, nabavio sam kabal za digitlani ulaz tj, HDMI to DVI,
-no, na monitoru mi je izbacilo "input not supported", šteta,
-što se tiče usb utora, iznenadilo me što otvara divixe bez greške, s prijevodom, i s čšđćž znakovima, jedino što se u opcijama mora staviti veličina slova na največe, jer je jedino onda ok veličina slova
-prijemnik ima na sebi tipke za on/off i biranje kanala, što je pohvalno, jer kad bi se pokvario daljinski upravljač, mogli bi ste se i dalje koristiti uređajem, što nije slučaj s nekim drugim prijemnicima
-cijena mu je 399 kuna u TehnoShopu u Daruvaru
-detaljniju recenziju i slike imate na na linku ispod
Similar topics
» VIVAX IMAGO LED TV-32LE11, FullHD, DVB-T, MPEG4,.MKV Opis / Review
» DVB-T Q VISION QV-521 PVR digitalni prijemnik
» LG DVT499H dvd - divix - xvid - mp3 player + digitalni prijemnik / opis - overview
» Prodajem digitalni zemaljski & satelitski TV prijemnik Nytro box 6000 combo+ USB
» DVB-T Q VISION QV-521 PVR digitalni prijemnik
» LG DVT499H dvd - divix - xvid - mp3 player + digitalni prijemnik / opis - overview
» Prodajem digitalni zemaljski & satelitski TV prijemnik Nytro box 6000 combo+ USB
Stranica 1 / 1.