Zdenac Forum
Latest topics
Like/Tweet/+1
Ukupno je: 68 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 68 gostiju. :: 1 Bot/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 506, dana ned stu 12, 2017 9:27 pm.
Statistics
Registriranih korisnika/ca: 107.Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: nb4001.
Ukupno postova: 436. in 326 subjects
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Zdenac on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Zdenac Forum - Veliki & Mali Zdenci on your social bookmarking website
VW Caddy 2010. - Ne svijetli lampica od alternatora/akumulatora - The battery symbol light is off
Stranica 1 / 1.
VW Caddy 2010. - Ne svijetli lampica od alternatora/akumulatora - The battery symbol light is off
Problem; VW Caddy 2010.g; alternator ne fila akumulator, ne svijetli lampica alternatora/akumulatora
Na VW Caddy-u iz 2010. godine, najednom se više nije pojavljivala lampica od alternatora. Nije se pojavljila niti prije niti poslije startanja motora. Niti prilikom uključivanja niti prilikom isključivanja kontakta. Alternator također nije filao (dopunjavao) akumulator. Mjerio sam s unimerom napon na akumulatoru, koji je prije startanja bio 12.6V, a poslije startanja motora oko 12.3V, što znači da alternator nije dopunjavao akumulator. Napon bi trebao biti oko 14.4V ako altenator puni akumulator.
Razne stvari su mogle biti u kvaru.
Slučajno sam naišao na konektor od alternatora;
Skinuo sam konektor i očistio kontakte, te sam nasprejao s kontakt sprejom za električne instalacije.
Nakon čišćenja, lampica se pojavila, a alternator je počeo dopunjavati akumulator.
Napon je bio oko 14.4V
Na VW Caddy-u iz 2010. godine, najednom se više nije pojavljivala lampica od alternatora. Nije se pojavljila niti prije niti poslije startanja motora. Niti prilikom uključivanja niti prilikom isključivanja kontakta. Alternator također nije filao (dopunjavao) akumulator. Mjerio sam s unimerom napon na akumulatoru, koji je prije startanja bio 12.6V, a poslije startanja motora oko 12.3V, što znači da alternator nije dopunjavao akumulator. Napon bi trebao biti oko 14.4V ako altenator puni akumulator.
Razne stvari su mogle biti u kvaru.
Slučajno sam naišao na konektor od alternatora;
Skinuo sam konektor i očistio kontakte, te sam nasprejao s kontakt sprejom za električne instalacije.
Nakon čišćenja, lampica se pojavila, a alternator je počeo dopunjavati akumulator.
Napon je bio oko 14.4V
Stranica 1 / 1.