Zdenac Forum - Veliki & Mali Zdenci
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vaša Gmail E-Pošta
**Veliki Zdenci** *Facebook*
Image Hosted by ImageShack.us
Zdenac - Veliki Zdenci & Pavlovac Forum

Zdenac Forum

Latest topics
Like/Tweet/+1
Ukupno je: 50 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 50 gostiju. :: 1 Bot

/

Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 506, dana ned stu 12, 2017 9:27 pm.
Statistics
Registriranih korisnika/ca: 107.
Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: nb4001.

Ukupno postova: 436. in 326 subjects
Pretraľnik

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Affiliates
free forum
Social bookmarking

Social bookmarking reddit      

Bookmark and share the address of Zdenac on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Zdenac Forum - Veliki & Mali Zdenci on your social bookmarking website

Moje sjećanje na Đapa ( Ivan Balog RIP ) by Bruno Bardić

Go down

Moje sjećanje na Đapa ( Ivan Balog RIP ) by Bruno Bardić Empty Moje sjećanje na Đapa ( Ivan Balog RIP ) by Bruno Bardić

Postaj by Dean pet vel 06, 2015 6:26 pm

Moje sjećanje na ĐAPA

2015/Veljača

Pošto meni osim Zdenaca krvlju teče i nogomet meni od svih sjećanja na tog dobrog duha našeg sela najviše prolaze kroz glavu njegove navinačke pjesme i dobacivanja. Uvijek je vikao; Šam pravo... Šeila... i u Grubišno na derbije nosio vatrogasnu sirenu sa ručkom...
Dobri duh kojem sam nažalost bio jesan od rijetkih na sahrani te ratne godine...

Ovo se sviđa tebi, Dejan Adžić, Marin Deškin, Ljudevit Sakal te još 18 ostalih.

3. veljača u 8:46 · Sviđa mi se
Gordana Maljak Ajme .... Vidiš, sjetio si me na njega. Jedne nedjelje mi je pozvonio na vrata i pružio mi vrećicu u ruke. Bila sam još osnovna škola kod Milkice. A u vrećici je bila lutka na baterije, ona koja plače kada joj izvadiš dudu. Moja mama ga je zamolil...Vidi više
3. veljača u 8:55 · Sviđa mi se · 6

Bruno VZ-Viškovo Ivan Balog
3. veljača u 9:18 · Sviđa mi se · 2

Blt Guy
Ivica Balog. ..pravo ime
3. veljača u 9:57 · Sviđa mi se
Đurđa Heštera
On je stao na krizanje i uvjek mu je pasalo na sve cetiri strane svjeta,uvijek je nekomu nesto trebalo kupit ,sto je on sa velikim zadovoljstvom uvjek ucinio, on je uistinu volio ljude.
3. veljača u 10:08 · Sviđa mi se · 6
Ivan Pospišil
Legenda i u G Polju su ga volili lega Đap
3. veljača u 10:51 · Sviđa mi se · 3
Robert Matkovic
Uniđi, lančano, bilo pa prošlo vrijeme
3. veljača u 12:35 · Sviđa mi se
Marin Deškin
Da, Ivica Balog se zvao legenda:-) Mislim da je bila nekakva zbrka s njegovom sahranom..mislim da je zadnji cas "pomaknuta" unaprijed, tak da je doslo jako malo ljudi
3. veljača u 13:52 · Sviđa mi se
Josip Mostovac
Da, i ja pozdravljam ovu objavu. Poznavao sam ĐAPA, mislim da je bio 52 godište. Živio sam u susjedstvu i provodili smo puno vremena zajedno. Uvijek je volio nogomet. Tamo, neke 1966 god. kada sam završio osnovnu ja sam odselio i nismo se nikada kasnije sreli.
3. veljačav2015 u 21:56
Dean
Dean
Admin

Broj postova : 307

https://zdenac.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics