Zdenac Forum
Latest topics
Like/Tweet/+1
Ukupno je: 99 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 99 gostiju. :: 1 Bot/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 506, dana ned stu 12, 2017 9:27 pm.
Statistics
Registriranih korisnika/ca: 107.Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: nb4001.
Ukupno postova: 436. in 326 subjects
Pretraľnik
Social bookmarking
Bookmark and share the address of Zdenac on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Zdenac Forum - Veliki & Mali Zdenci on your social bookmarking website
Problem oko hidrofora?
Stranica 1 / 1.
Problem oko hidrofora?
Zdravo svima!
Kupio sam automatic pump controller Easy press 2 - Pedrollo (http://hupshenghware.com/p2623/Pedrollo-Pump-Controller-1500W-2.2Bar-200L/min-16A-EasyPress2b/product_info.html), kupio filtar za vodu i kupio regulator pritiska i na kraj kupio sam dubinsku pumpu od 1.1kW (1.5kW).
Dubinsku pumpu ubacio-montirao u bunaru (cev promera oko100mm) na dubinu od oko 72m (dubina bunara oko 80m). Najprije povezao filtar za vodu, potom controler Easy press 2 i na njega uklucio regulator pritiska. Pumpu i kontroler povezao na struju sprema uputsvom (shemi) proizvodjaca. Sa pritiskom na dugme ON na kontroleru, pumpa je proradila iz prve. Na manometrom montiran na kontroleru ocitao negde oko 7 bara. Zatvorio chesmu no nikako kontroler da iskljuci pumpu.
Pa ljudi u cemu moze biti problem?
Svaka sugestija i odgovor na ovo pitanje je dobro doslo, posto ovaj sistem (hidrofor) kosta me odprilike oko 800 Evra.
Unapred hvala na eventualnoj pmoci!
Kupio sam automatic pump controller Easy press 2 - Pedrollo (http://hupshenghware.com/p2623/Pedrollo-Pump-Controller-1500W-2.2Bar-200L/min-16A-EasyPress2b/product_info.html), kupio filtar za vodu i kupio regulator pritiska i na kraj kupio sam dubinsku pumpu od 1.1kW (1.5kW).
Dubinsku pumpu ubacio-montirao u bunaru (cev promera oko100mm) na dubinu od oko 72m (dubina bunara oko 80m). Najprije povezao filtar za vodu, potom controler Easy press 2 i na njega uklucio regulator pritiska. Pumpu i kontroler povezao na struju sprema uputsvom (shemi) proizvodjaca. Sa pritiskom na dugme ON na kontroleru, pumpa je proradila iz prve. Na manometrom montiran na kontroleru ocitao negde oko 7 bara. Zatvorio chesmu no nikako kontroler da iskljuci pumpu.
Pa ljudi u cemu moze biti problem?
Svaka sugestija i odgovor na ovo pitanje je dobro doslo, posto ovaj sistem (hidrofor) kosta me odprilike oko 800 Evra.
Unapred hvala na eventualnoj pmoci!
Petrus- Broj postova : 4
Re: Problem oko hidrofora?
Prema onom što si napisao pretpostavljam da ti fali tlačana sklopka!
Svrha sklopke je upravo to što je tvoj problem, gastit i paliti pumpu po potrebi.
Tlak paljenje postaviti na 1,8 - 2 bar a gašenje na 3,5 bar.
Moj prijedlog je kontaktirati stručnu osobu
Napominjem da pritisak (tlak) veći od 3.5 bar može izazvati trajno oštećenje mješalica i slavina u kućanstvu.
Tlak od 7 bar nije namjenjen kućnim instalacijama.
Svrha sklopke je upravo to što je tvoj problem, gastit i paliti pumpu po potrebi.
Napominjem da pritisak (tlak) veći od 3.5 bar može izazvati trajno oštećenje mješalica i slavina u kućanstvu.
Gost- Gost
Re: Problem oko hidrofora?
Ma nista mi ne fali, nego ovaj automatic pump controler ukljucuje pumpu na 1,5 bari, a iskljucuje negde na oko 7 bari sto je mnogo mnogo je!?Chessmaster je napisao/la:Prema onom što si napisao pretpostavljam da ti fali tlačana sklopka!
E sada kako da smanjim ovaj pritisak na nekih pristojnih 4 bara?!
Hvala
Petrus- Broj postova : 4
Similar topics
» Jolting shakeing movie HD video problem, subtitle EVR problem BS player
» Kompresor (od škrinje) {za pumpanje hidrofora, guma, bazena, lopti itd}- Prodajem 70 kn
» Nero & Windows 7 64-bit / problem
» Trzanje filmova, HD videa, titlovi, BS player EVR problem
» Crosair DDR3 1600Mhz CMX4GX3M2A1600C9 XMP3 problem AMD Athlon, Phenom kompatibilnost
» Kompresor (od škrinje) {za pumpanje hidrofora, guma, bazena, lopti itd}- Prodajem 70 kn
» Nero & Windows 7 64-bit / problem
» Trzanje filmova, HD videa, titlovi, BS player EVR problem
» Crosair DDR3 1600Mhz CMX4GX3M2A1600C9 XMP3 problem AMD Athlon, Phenom kompatibilnost
Stranica 1 / 1.